Sudah Bosan Dengan Hiasan Dalaman Rumah Yang Sudah Nampak "LAMA"?

MAHUKAN HIASAN YANG LEBIH SEGAR, MODEN & TERKINI? TAPI..... BAJET TAK BERAPA NAK ADA?

MARI SAYA TUNJUKKAN ANDA CARA..
BAGAIMANA ANDA BOLEH MENGHIAS RUMAH ANDA SEPERTI "JURUHIAS PROFESIONAL", TANPA PERLU KELUARKAN BELANJA YANG BESAR!

 

Daripada designer: Alam Anuar
Tempat: Bilik SOHO

Assalamualaikum dan salam sejahtera pemilik kediaman yang saya hormati,

Bila masuk bab nak menghias rumah ini... kadang-kadang memang memeningkan! Lebih-lebih lagi, jika rumah kita tu dah ada terlampau banyak barang! Nak dibuang.. sayang pula! kalau tak buang.. rumah jadi sempit pula!

Itu belum masuk bab nak cat dinding! Nak cat warna apa? Nak warna garang ke? Lembut ke? Nak ada corak-corak ke? Ke.. nak pasang wallpaper je?

Haish!.. Macam-macam pilihan yang ada! Sampai pening nak buat keputusan!

Apa yang lagi memeningkan.. bajet pun tak berapa nak "ada" sangat!

 

Rilekssss! Usah Pening-Pening!
Biar Saya Bantu!

Beginilah! Sebelum saya berikan anda tips tentang menghias rumah! izinkan saya memperkenalkan diri saya terlebih dahulu!

Hi!, saya Hazlam dan lebih dikenali sebagai Alam. Saya merupakan seorang designer, perunding, penulis dan pemilik syarikat Hazlam Anuar Design di Kuala Lumpur dan sudah Berada dalam industri design ini sejak tahun 2005.

Hazlam Anuar

Sepanjang saya menjadi perunding hiasan dalaman, memang selalu sangat saya jumpa client yang mempunyai bajet yang terhad apabila ingin menghias rumah mereka!

Jadi, seringkali juga saya mencadangkan kepada mereka beberapa teknik hiasan yang nampak elegan tetapi dengan kos yang jauhlebih murah!

Dari mula menghias bahagian ruangan tamu, hinggalah kepada ruangan bilik tidur, dapur serta bilik air!

Semuanya boleh dihias dengan bajet yang rendah!

Prinsip saya! Tidak perlu beli barang-barang hiasan baru! Gunakan sahaja barang-barang yang sudah ada! Cuma perlu adjust sedikit barang tersebut menggunakan kreativiti yang ada.. ianya pasti akan menjadikan sesuatu sudut dan ruangan itu nampak lebih segar dan elegan!

Saya pasti! Mesti anda mahu tahu apakah teknik-teknik hiasan yang saya gunakan kan?

 

Berita Baik!
Saya Dah Kumpulkan Semua Teknik Tersebut!

Ya! hasil dari konsultasi dengan ramai pelanggan... maka, saya kumpulkan semua teknik-teknik hiasan yang pernah saya cadangkan kepada pelanggan-pelanggan saya itu, menjadi semua ebook!

Bukan sekadar 10 atau 20 teknik... TETAPI!.. Ada 77 TEKNIK semuanya!

 

Memperkenalkan.......
Dekorasi Bajet! - 77 Tips & Teknik Dekorasi bajet


Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopydan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

 

Dalam ebook ini! Saya bukan sekadar berkongsi 77 Teknik Hiasan Kos Rendah! Tetapi, saya turut berkongsi asas-asas penting tentang Ilmu Hiasan Dalaman.

Ya! Dari mula pemilihan Konsep... pemilihan warna.... tips pemilihan perabot.. hingga lah kepada tips-tips pencahayaan di dalam rumah!

Boleh dikatakan, ianya agak lengkap dan amat sesuai untuk anda yang baru hendak mempelajari tentang ilmu hiasan dalaman rumah!

 

8 Sebab Anda Perlukan Ebook Ini!

  • Anda perlukan inspirasi. jadi, saya sudah kumpulkan 77 inspirasi dekorasi cara jimat . Kini, anda tinggal pilih sahaja. Hendak praktikkan kesemuanya pun boleh. Tiada masalah, ebook anda, cara anda.

  • Anda pernah dengar pepatah, ”your junk is my treasure.” Apa yang nampak buruk di mata orang lain, bernilai bagi kita. Guna cara ___________ dan dapat duit. Kemudian, masukkan duit tersebut ke dalam 'Tabung Bajet' anda.

  • 3 in 1, 3 +1 apa tu, matematik? Bukan, ini adalah teknik bagi kediaman yang mempunyai ruang yang kecil dan sederhana luas.

  • Anda perlukan magik yang mengaburi mata tetamu,iaitu 'Tutup' dan 'Bungkus'? Seram je bunyinya. Apa bendanya itu? Teknik ini sesuai jika anda suka menjemput rakan-rakan ke rumah dan mengadakan majlis.

  • Anda perlu ubah __________ sahaja, secara serta merta, ruangan tersebut akan menjadi suasana baru yang sangat ceria dan menyegarkan. Ubah apa? Jawapannya ada di dalam ebook ini!

  • Anda perlukan satu sistem yang terbukti berkesan dan telah digunakan sejak dari zaman dulu lagi. Tetapi, kini, ia sudah semakin pupus dan tidak ramai yang tahu mengenainya. ianya adalahsistem ____________.

  • Anda mahu tahu dimana tempat membeli perabot dan barang hiasan dalaman dengan harga murah dan berpatutan. Saya tunjukkan anda sembilan tempat di dalam ebook ini!

  • Dekorasi gunakan apa yang ada ditangan. Dekorasi tanpa kos! Oklah, kosnya ialah sedikit sentuhan kreativiti dan keluar peluh sahaja. Ingin tahu?

Berjaya Mengubah Minda & Pandangan Saya!

Pertama kali membacanya, macam tak percaya.. dengan budget yang minima, ia mampu memberikan impak yang maksima pada dekorasi rumah kita. Siapa tak nak rumah cantik. ..

Selama nie, saya selalu berfikir... kalau nak rumah cantik, perabot dan barang-barangnya mestilah mahal-mahal, barulah ada klasss... tapi setelah membaca ebook ni, ia berjaya merubah minda dan pandangan saya... benda-benda murah, kalau kena cara dekorasinya.. ianya mampu memberikan kesan dan persepsi yang berbeza.

Nak tahu caranya, miliki ebook ini.... Congratulations ALAM, keep it up

Maimunah

Maimunah Baharum
Pakar IT
Jenis kediaman: Rumah teres

 

Padat, Serta Penerangan Secara Mudah Beserta Visual

E-book ini sangat padat dengan tips-tips dekorasi yang sangat sesuai diaplikasikan untuk kediaman baru mahupun lama.Susunan kandungan yang sistematik,langkah demi langkah,ruang demi ruang serta penerangan secara mudah beserta visual untuk setiap topik dapat membantu imaginasi pembaca.

Teknik 'mix-match', susun atur semula perabut/barang hiasan sedia ada dan penggunaan barang-barang terpakai dan lain-lain yang dicadangkan oleh penulis sangat menjimatkan sekaligus dapat mendekorasi ruang secara kreatif walaupun dengan bajet terhad. Bagi mereka yang lansung tiada pengetahuan asas di dalam seni dekorasi kediaman, ebook ini juga ternyata dapat membantu anda bermula dari langkah pertama!

 

Natrah

Natrah Ahmad Hashim
Perekabentuk Dalaman
Jenis kediaman : Pangsapuri

 

Baru Saya Tahu Dinding Mana Yang Sesuai Untuk 'Feature Wall'

Ebook Dekorasi Bajet ini ringkas dan mudah untuk difahami, terutama bagi mereka yang tiada asas dalam bidang dekorasi tetapi ingin menghias rumah seperti saya. Banyak ilmu yang saya dapat dari buku ini, contohnya tentang dinding ‘feature wall’.

Sebelum ini saya pernah dengar tentang ‘feature wall’ tetapi tidak tahu bagaimana hendak menentukan dinding yang sesuai. Setelah membaca buku ini, baru saya tahu dinding mana yang sesuai untuk ‘feature wall’. Tahniah, Alam Anuar atas penghasilan ebook ini.”

 

Norehan

Puan Norehan
www.norehan.com
www.panduanmuet.com
Jenis kediaman : Apartment

 

 

Ok Alam!, Berapakah Harga Ebook Ini?

Harga yang berpatutan untuk ebook ini ialah RM60. Tetapi, kerana ingin membantu anda mengurangkan kos belanja apabila menghias kediaman anda. Maka saya tawarkan ebook ini dengan harga hanya RM37 sahaja untuk anda mulakan langkah menghiasi rumah kediaman sekarang juga!.

Ya! Bukan RM60.. bukan RM50.... tetapi...

Hanya RM37 Sahaja!

Sekejap! Ada Bonus Eksklusif Untuk Anda!

Jika anda membuat pembelian ebook ini sekarang! Saya akan berikan dua buah ebook bonus yang menarik kepada anda secara PERCUMA!

Ebook Bonus #1 :
15 Idea Susun Atur Ruang Tamu Dengan Perabot Sedia Ada!
Ebook Bonus #2 :
Template Tema Dekorasi
Template Senarai Belian
Template Perbelanjaan Bajet
Template Melukis Plan Template Grid

Dapatkannya Sekarang!

Sudah bersedia untuk memberikan kecantikan pada kediaman anda dengan cara yang paling jimat! Miliki ebook Dekorasi Bajet ini dengan klik butang "Tempah Sekarang" dibawah! . Harganya, hanya RM37 sahaja!

 

Dapatkan Sekarang! Klik Disini!
Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopydan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

 

Masih Ragu-Ragu?

Mari saya berikan lagi satu tawaran berat sebelah kepada anda. Niat saya ingin membantu. Saya faham situasi anda. Anda khuatir pelaburan anda sia-sia?

Anda rasa RM37 ini macam tak berbaloi? Jangan risau. Buang segala keraguan tu. Kerana saya ada jaminan pulangan wang 100% jika anda rasa pelaburan anda dapatkan ilmu ini tidak berbaloi dengan harganya.

 

Jaminan Kepuasan 100% Atau
Wang Anda Akan Dikembalikan!

100% GuaranteeDengan setiap pembelian ebook “Dekorasi Bajet” ini, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda dikembalikan.

Jika setelah anda dapatkan ebook ini dan mendapati segala isi kandungannya langsung tidak mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda, saya akan pulangkan wang RM37 anda.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Setelah anda habis baca ebook ini, jika anda tidak berpuas hati, email kan sahaja kepada saya di admin@klikjer.com sebab rasa ketidakpuas-hatian anda itu. Saya akan pulangkan wang anda.

Sebenarnya kan…

Jika anda lihat betul-betul tawaran ini, anda memang langsung takkan rugi apa-apa untuk dapatkan ebook ini. Segala risiko pembelian anda, saya sendiri yang akan tanggung.

Oleh itu, anda tunggu apa lagi, cepat lakukan tempahan sekarang juga sebelum peluang pemberian Bonus Percuma di tarik balik pada bila-bila masa!

Klik butang tempah di bawah untuk lakukan tempahan ebook Dekorasi Bajet ini pada harga  RM37 sahaja SEKARANG ...

Dapatkan Sekarang! Klik Disini!

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopydan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

 

 

Rakan Designer Anda,


Alam Anuar
Rakan Designer Anda
www.dekorasibajet.com

 

P/S: Dalam  ebook Dekorasi Bajet ini, saya sedaya upaya memberikan 77 tip, teknik dan langkah-langkah yang terbukti berkesan bagi membantu anda untuk memperolehi dekorasi kediaman yang menarik tanpa perlu keluarkan belanja yang banyak. Miliki ebook ini sekarang!

P/S/S :Ebook ini adalah tentang bagaimana kita boleh berjimat dalam menghias. Supaya, setelah memiliki ebook ini, anda boleh berjimat beratus atau beribu ringgit dengan panduan yang terdapat dalam ebook ini.

P/S/S/S: 100% anda akan puas hati, di jamin! Kerana teknik ini ‘real’ dan pernah direnovasikan di banyak tempat kediaman.

 

 

 

Diterbitkan dan diedarkan Oleh:
Klikjer Publishing (002746251-P)
No 23, Jalan3/64, Bandar Baru Bangi, 43650 Selangor.
SMS/Whatsapp : 012-3655625